Skip to content

Säljare / account manager Stockholm


Det går bra för Nöjesguiden Media. I Stockholm tillverkar vi de tryckta magasinen Nöjesguiden, Kingsize och Totally Stockholm, driver ng.se kingsizemag.se  samt arrangerar en hel del event. Nu behöver vi öka vår säljkraft.

Om rollen
Som säljare/account manager på Nöjesguiden Media arbetar du med alla våra titlar och projekt. En dag kan du sälja in en helårsbokning i Kingsize print, en annan dag ett kundevent och en tredje dag en IP-styrd takeover på Nöjesguidens sajt. Vi förser dig med ett välfyllt CRM, härliga arbetskamrater och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision. Du får mål att arbeta mot och verktyg för att nå dem.

Meriterande grejer
– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet. Du har i idealfallet sålt både till print och digitalt tidigare.

– Du förstår vår målgrupp, och för bonuspoäng: du är en del av vår målgrupp.
– Du har tempo och driv, vill nå resultat och tar gärna ansvar.

Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka ansökan med cv och presentation till vd Stefan Hallenius, sh@hkm.se. Eftersom att vi arbetar för en jämn könsfördelning, mot diskriminering och föredrar ett trevligt arbetsklimat så välkomnar vi ansökningar från alla som tycker att de sakerna är goda idéer.

Mediasäljare till HKM i Örebro!

Vi söker dig som är ung och hungrig med dokumenterad säljerfarenhet!

Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som är social, har ett brett lokalt nätverk och hänger med i utelivet i Örebro. För att lyckas som mediasäljare hos oss måste du vara envis, självständig och älska att göra affärer. Du är inte rädd att kavla upp ärmarna så länge som du blir belönad för det.

Du kommer att arbeta i ett entusiastiskt team av medarbetare och kommer att arbeta koncernövergripande med systerbolagen Nöjesguiden Media och HKM Publishing. Du bearbetar både den lokala och regionala marknaden, så körkort är meriterande.

Skicka ditt CV till Stefan Hallenius och e-postadress  sh@hkm.se.

Säljare / account manager Göteborg

Det går bra för Nöjesguiden Media. I Göteborg tillverkar vi de tryckta magasinen Nöjesguiden, Djungeltrumman och Utmärkt Göteborg, driver djungeltrumman.se och Göteborgsdelen av ng.se samt arrangerar en hel del event. Nu behöver vi öka vår säljkraft.

Om rollen
Som säljare/account manager på Nöjesguiden Media arbetar du med alla våra titlar och projekt. En dag kan du sälja in en helårsbokning i Djungeltrumman print, en annan dag ett kundevent för Utmärkt Göteborg och en tredje dag en IP-styrd takeover på Nöjesguidens sajt. Vi förser dig med ett välfyllt CRM, härliga arbetskamrater och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision. Du får mål att arbeta mot och verktyg för att nå dem.

Meriterande grejer
– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet. Du har i idealfallet sålt både till print och digitalt tidigare.
– Du förstår vår målgrupp, och för bonuspoäng: du är en del av vår målgrupp.
– Du har tempo och driv, vill nå resultat och tar gärna ansvar.

Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka ansökan med cv och presentation till jobb@nojesguiden.se. Eventuella frågor ställs med fördel till vd Stefan Hallenius, sh@hkm.se. Eftersom att vi arbetar för en jämn könsfördelning, mot diskriminering och föredrar ett trevligt arbetsklimat så välkomnar vi ansökningar från alla som tycker att de sakerna är goda idéer.

 
Mediesäljare Affärsstaden Media, Linköping

Affärsstaden Media expanderar och har slutit avtal med Nöjesguiden Media om att ge ut en Norrköping/Linköping-edition av Nöjesguiden print, som kommer adderas till nuvarande editioner i Stockholm, Göteborg, Öresund, och Helsingborg. Därför behöver vi nu öka vår säljkraft lokalt.


Om rollen
Som säljare/account manager på Affärsstaden Media arbetar du med alla våra titlar och projekt, med störst fokus på den lokala editionen av Nöjesguiden print. En dag kan du sälja in en helårsbokning, en annan dag ett kundevent och en tredje dag en geostyrd panoramabanner på ng.se. Vi förser dig med ett välfyllt CRM, härliga arbetskamrater och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision. Du får mål att arbeta mot och verktyg för att nå dem.


Meriterande grejer
– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet. Du har i idealfallet sålt både print och digitalt tidigare.

– Du förstår Nöjesguidens målgrupp, och det skadar inte om du är en del av målgruppen.
– Du har tempo och driv, vill nå resultat och vill utvecklas. Du tar gärna ansvar för din prestation och dina mål.

Placering: Linköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka ansökan med cv och presentation till Affärsstadens styrelseordförande Jonas Källgren, jk@hkm.se. Eftersom att vi arbetar för en jämn könsfördelning, mot diskriminering och föredrar ett trevligt arbetsklimat så välkomnar vi ansökningar från alla som tycker att de sakerna är goda idéer.