Lediga Jobb

Säljare till HKM i Örebro

Vi söker dig som är envis och hungrig med dokumenterad säljerfarenhet.

Dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Dig som är social, har ett brett lokalt nätverk och hänger med i Örebroarnas vardag. För att lyckas som mediasäljare hos oss måste du vara envis, självständig och älska att göra affärer! Du är inte rädd att kavla upp ärmarna så länge du får belöning. Du kommer att arbeta i ett entusiastiskt team av medarbetare. Tillsammans med våra övriga säljare kommer du att bearbeta den lokala marknaden.

Som säljare hos oss får du vara med i en snabb och utvecklande bransch. Ett fritt arbete under stort eget ansvar där det är resultatet som räknas och där du har stora möjligheter att påverka din egen situation. Vi arbetar med moderna säljverktyg och ett flertal olika system för att öka dina möjligheterna att göra bästa tänkbara resultat. Dessutom är vi ett trevligt gäng kollegor som väntar på att du ska komma till oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ditt CV till sh@hkm.se

Account Manager

The Totally Stockholm sales team is expanding and we are looking for a new Account Manager.
As our new Account Manager you will work with direct sales (B2B) focusing on proactive account, relationship and opportunity management.
Totally Stockholm is a part of HKM Media Group with offices in Sweden and  Ireland, and we work in a mixed Swedish/English language environment.
Qualifications:
– Experience within account management, sales or marketing.
– Proven track record in advertising sales.
– Strong communication skills.
– Good English language skills.
For immediate consideration,
please send your application letter
and CV to sh@hkm.se

control-427510_1920